30-09-2007, 12:53
|
#1 (permalink)
|
|
|
Sizi gülümsetebilecek birkaç yorum :D
Rumuz : pinar su Bayan 17 ist ksijpasa
benim ailem bana güvenmio okuyodum ama okullu bıraktım babam hiç bi zaman benim için bişey yapmadı benim doktor dayım var o bana yardım etti ve beni okulla soktu ama dayımı küçük duruma soktum uani okumadım sonra dayımın çağlayanda telefon dükkanı var beni oraya koydu ordada durmadım sonra kliği de var orayada koydu ama ordada durmadım şimdide evden dışarı çıkarmıyorlar beni ne yapabilirim iş arıyorum ama annem ve babam tutucu olduğu için vermiyorlar hep evdeyim evden dışarı çıkamıyorum ne yapabilirm bana yardımcı olurmusunuz?
YORUM
kizim sana koca lazim...
Rumuz : Ümit Erkek 25 Osnabrück
Torba senden bi ricam vardi da. Allah nasip ederse yakinda oglumun sünnet dügününü yapacam. Oglumun kirvesi olurmusun?
YORUM
Peki sen benim kirvem olur musun? Ama hatirlatayim 25 yasindayim..
Rumuz : allo Erkek 24 ist
SAİT AMCA MI DELİDİR YOKSA BENMİ APTALIM
YORUM
Ikiniz de salaksiniz...
Rumuz : kleopatra Bayan 25 ankara
selam ben 25 yaşında işsiz bir üniversite mezunuyum okuduk da ne oldu adam mı olduk yani ha bu arada tarihçiyim güya... hayatımda da kimse yok yalnız ve işsiz hayat hiiiç çekilmiyor valla ayıptır söylemesi daha önce boynuzlanmıştım da bi daha cesaret de edemiyorum bişeye böyle de olmaz biliyorum ama sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum işte amaaaaan hayat boş beleş geçip gidiyor çok sıkıcıııııı ya bu arada beni dinlediğin ya da okuduğun içi sağoasın 
YORUM
Rica ederim...
Rumuz : ali Erkek 22 ankara
BENİM ARKADAŞIM FUTBOLCU BİZİM GELECEGİMİZ NE OLUR
YORUM
Arkadasin fenerde oynar sen de top toplarsin artik...
Rumuz : Eflatun Erkek 27 istanbul
prezervatif ne işe yarar
YORUM
Senin gibilerin cogalmasini önler...
Rumuz : deepsleep Bayan 17 istanbul/eyüp
rüyamda eski ahşap bir evdeyim.bu ev neredeyse yıkılmak üzere.evin bir odasında sobanın yanında eski bir iskemle ve iskemlenin üzerinde oturan babaannemi gördüm.başında beyaz bir tülbent vardı.dizlerinin üzerine de beyaz bir örtü örtmüştü ve tesbih çekiyordu...
YORUM
Allah senin taksilatini affetsin sevgili arkadasim.. Bu yaziya bakilirsa gidicisin...
Rumuz : barboy Erkek 18 bursa
slm TORBA çalışanları..abi başımdan geçen olay ilginç ve samimi olucam.Benim yan komşu var..ailelerimiz çok iyi anlaşır..birbirimize misafirliğe gidip dururuz..Ama konu komşumun kızıyla ilgili..Gerçekten çok güzel birisi.vücut güzelliği surak güzelliği.ondan hoşlanıyordum..aynı zamanda bi erkeğin içinden geçirebilieceğ şeylerde geçiriyodum!!!Neyse ben bu duyguları içimde büyütmeye dewam ettim..
Gittikçe ona daha yakın oluyor ve sohbeti ilerletiyordum..Nyse bi gece kafe yapmış beni çağırdı evini üstüne(ev yükseklikleri aynı)arkadaşımda vardı yanımda.Ben dedim ki:
--"sana bişey söyliycem ama..sandığın gibi iyi bişey değil dedim"
anlamıştım ki benim ona çıkma teklif edeceğimi düşünüyoduve umutlanmıştı.Söyliycem söylemiycem derken..Peki dedim söylüyorum.."BENİMLE BİRLİKTE OLURMUSUN DEDİM?"O da bir anlık suskunluktan sonra..yyani senin niyetin kötü dedi..ewt dedim..olmaz dedi..büyük bi hayal kırıklığına uğramıştı..beklediği şey bu değildi..
Şimdilerde benimle konuşmuyoo..konuşsada geçmişi hatırlatıyo..unutalım diyorum ama ben unutamıyorum deyip duruyoo..
Bide sizin ağzınızdan bu olayın yorumunu alayım..KÖTÜYÜM DİMİ )))))LANET
YORUM
sevgili arkadasim sen yalnizkötu degil hayvansin ya.. Yuh..
Rumuz : şizofren çıkmazında intihar provaları Erkek 26 istanbul
bir kilo demirmi ağırdır yoksa denizmi daha ıslaktır
YORUM
Sen daha salaksin...
Rumuz : seker_sey Bayan 18 sakarya
mrb bu siteye tesadüf eseri geldim ve bu bölüm cok ilgimi cekti anlamadığım konu su sizin yorum yapma hakkınız konularla sınırlımı yoksa rüya tabirleri felanmı eğer ki askla ilgili de yorum yapıyosanız bi sorun var onu size söyliyim siz yorumlarmısınız 
YORUM
???
Rumuz : antepli Erkek 30 istanbul avcılar
insanlar neden ¤¤¤se ihtiyaç duyarlar
YORUM
yapmazsan anlarsin..
Rumuz : jujum/burcu Bayan 19 ist/k.çekmece
merhaba ben iki hafta arlıklarla sevmedigim bi arkadaşımı rüyamda ölmüş gördüm bunun anlamı nedir acaba
YORUM
Haftaya insallah...
Rumuz : faruk Erkek 13 şahinbey
torba abi ben sınavlarda bildiğim soruları heyecandan yapamıyorum ne yapmalıyım
YORUM
Bilmediklerinden basla... (igrencti pardon...)
Rumuz : pisko_mert Erkek 18 turhal
prezervatif neden kullanılır torba abii cook merak ettim ya.
YORUM
Senin gibi insanlardaki sayi artisini önlemek icin güzel kardesim...
Rumuz : hercai Bayan 20 New Oirlens
Bir insanın edepsizce konuşabilmesi için 24 yaşına gelmiş olması mı gerekir yada bu potansiyel kişide doğuştan var mıdır?
YORUM
Bunun icin 20 yas da yeterli sevgili arkadasim.. Yeterince olgunlasmissin...
Rumuz : Erkek 21 istanbul/bağcılar
rüyamda bir geniş denizin içine atladım. su çok sıcaktı sanki bütün dertlerim bitti. çok mutluydum. ne demek bu
YORUM
Hazirlanmaya basla...
Rumuz : şeker Bayan 15 ist
torba abi samimiyetimle öylüyorum tek kelimeyle süpersin ya bu sayfayla başa çıkmak eminim çok zordur benim sana danışmak istediğim şey ben bu yaz sevglimden ayrıldım ama hala onu çok seviyorum o da beni seviyordu ve beni unutmak için başka bir kızla çıkmış sonrada unutmuş allah aşkına nolursun dalga geçme ve ciddi bişekilde cevap ver lütfeeeen
YORUM
Soru neydi???
Rumuz : dumannnnn Erkek 24 ş.uraf
slm ilk defa bu siteye raslıyorum çok hoşuma gitti yorumların
ya ben uzun zamandır kız arkadaş bulamıyom bulduklarımda iyi bir şey olmuyor ne yapmam lazım kıriterlerime uyan kimse yokmu bu ülkede
YORUM
Var canim ama hepsi calisiyor.. (bilmem anlatabildim mi..)
Rumuz : rojdam Bayan 21 istanbul
Sayın torba abi domatesmi daha kırmızı patlıcanmı daha mor hadi bakalım
YORUM
Sen daha aptalsin...
Rumuz : tugba Bayan 17 gebze
¤¤¤ nedir sence torba bey
YORUM
¤¤¤ in bir anlami yoktur sevgili arkadasim.. Sadece yapildiginda anlam kazanir... Yap bak göreceksin...
Rumuz : exit Erkek 24 izmir
Selam Torba kardes sitene ilk defa girdim harika sana ilk defa yaziyorum ama aklima simdi bisey gelmiyor. Sonra görüsürüz...
YORUM
-Yorumsuz-
Rumuz : meryem Bayan 21 istanbul
¤¤¤ nedir?Hala anlayamadim
YORUM
¤¤¤ yapinca anlamini anlayacagin anlamsiz ama insana sürekli anlamli gelen bir seydir... Yap bak anlarsin...
Rumuz : Lucifer Erkek 17 Bursa
Benim bir sorunum var:
Yaşımdan büyük kişilere çok büyük ilgi duyuyorum.Tabiki bayanlara karşı.Ne yapmam gerek.
YORUM
Yasini büyüttür...
Rumuz : cadı Bayan 27 bursa
3 senedir evliyim fakat çocuğum olmuyor.ne yapabilirim?
YORUM
¤¤¤..
Rumuz : abi Erkek 22 ist.
ben bir gün eski karımı gördümbir erkekleydi bana el salladı napiim.
YORUM
Hemen kendine bir cila al... (boynuzlarin icin)
Rumuz : çilek Bayan 27 ankara
çocuğum olmuyor. ne yapmam gerekiyor.
YORUM
Bana yazmaya devam et...
Rumuz : selda Erkek 24 ankara
erkek arkadasimla tam yatmak üzereydik hirsiz girdi
YORUM
Kime...? (uff ya yine tutamadim kendimi özur dilerim) Gecmis olsun...
|
|
|