Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 10-08-2007, 20:45   #6 (permalink)
-BAŞŞAD-

-BAŞŞAD- - ait Avatar
-BAŞŞAD- - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı Cevap: ya yapmayın yaa

Alıntı:
infernoangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkdaşlar biri benim forumda mesaj sayılarımı indiriyor 1850 idi 1826 düşmüş yaaa yardım edin bulun şu indireni
ilk öncelikli olarak çok mesaj yazmak forum'da ne sana nede bir başka kişiye ayrıcalık kazandırmaz....anasayfada görmüş olduğun en çok mesaj yazan üyeler bölümünde gördüğün üyelerimiz çeyrek altın veya bir başka ödül ile ödüllendirilmediler.....esas soruna gelince.....açmış olduğun konuların alt kısımında -konu şu tarafından şu sebebden dolayı birleştirilmiştir uyarı yazısını görürsün...eğer açmış olduğun konularda böyle bir ifade yer almıyorsa o zaman konulara vermiş olduğun cevabi mesajlarında peşpeşe mesaj yazmaya verilmiş olan adolan flood yapma durumu söz konusudur...yine aynı şekilde o cevabi mesajlarının alt kısmında -şu şu nedenlerden dolayı mesaj şu tarafından birleştirilmiştir uyarı yazısını görürsün'ki buda gayet doğal bir durum çünkü forumumuz kuralları gereği peşpeşe mesaj yazmak (flood ) yasaktır.....gerek ben gerekse forumda görevli diğer tüm yetkili arkadaşlarımız bu gibi durumlarda mesajları birleştiririz......bilgin olsun.....çok mesajdan ziyade çok konu açmak bence daha makbul......
-BAŞŞAD- isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla