Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 22-04-2007, 11:39   #4 (permalink)
..:: DoN_JuAn::..

..:: DoN_JuAn::.. - ait Avatar
Tanımlı Cevap: güzel sözler (guncellenecek)

ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek..

• bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardıraşıkı mecnun menem mecnunun ancak adı vardır.

• Yaşamak Gecenin Tüm Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Güneşi Çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR

• Ara Sıra İsyana Yönelik Olsanda Hatırlaki Evreni Yargılamak İmkansızdır Onun İçin Kavgalarını Sürdürürken Bile Kendi Kendinle Daima Barış İçinde OL..!

• Karanlıklara sitem edecegimize hepimiz karanlıkta bir mum yaksak karanlıklar aydınlıga dönerdi.

• Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine Asigim zannetti beni kendine Halbuki ne bilsin Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE

• ruzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona gore ayarla.ve unutma ki hayat karsilatigin gucluklerle degil gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir...

• Bir silahım olsaydı bir silahım..Yoksulluğu şakağındanKaybetmeyi kalbindenVe sensizliği alnın tam ortasından vururdum.

• Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil bana seni unut diyenleri.

• Her şey paylaşıldıkça küçülür paylaşıldıkça küçülmeyen tek şey SEVGİDİR...

• NE ZAMANKİDENİZLER GÖLGÖLLER DENİZ OLURSAKAYALARDA NÜLİFER AĞAÇLARDA GÜL BİTERSEGÜNEŞ KARARIRAY ÇİMENLER ÜSTÜNE DÜŞERSEİŞTE OZAMAN:::::SeNi UnUtUr BaŞkAsInI sEvErİm........

• Gülmek için mutluluğu beklersen tebessüm bile edemeden ölürsün.

• gözlerimi kapattığımda seni göremediğim gün seni sevmekten vazgeçmişim demektir.

• Gözlerin gökte olsaydı yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi

• Dudaklarin gibi sicakti..kahveyi biraktim.. Dumaninda hayalin vardi..sigarayi biraktim.... Ruyalarimda sen vardin uyumayi unuttum bir seni unutamadim

• Dostlar ırmak gibidir kiminin suyu az kiminin çok...

Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya...

• ask bir duygu olarak goz gonul ve kulak menfezleriyle insanin ic alemlerine akar; vuslata dekde bir baraj gibi siser bir cig gibi buyur ve bir alev gibi onun her yanini sarar. Ask vuslatla noktalaninca her sey durgunlasmaya yuz tutar; ates soner baraj bosalir cigda dagilir gider.

• elele iki zayıf dal gibisıcakta titreşmektir.acıyı ve sevincisoğukta üleşmektir

• Eğer kişi;hem akıllı hemde çalışkan ise takdir etakıllı değilçalışkan ise dikkat etakıllı olup tembel ise ikaz ethem akılsız hem de tembel ise İMHA ET...

• Bir tanem iki değil üç tanem... biri sen biri ben biri belli olacak benimle evlenirsen...!

• Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!!

• Bin yıl ömrüm olsaydı bin yıl seni severdimbin yıl sevseydim bin yıl daha isterdim...!

• Biz isyankar sokaklarda büyüdükanlamayız bazıları gibi ballı ekmek yemektenbiz 15 yaşında dünyaya 18 yasında kasıp kavurmakta olan aşklara isyan ediyoruz.bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi satmayız 10 kuruş için sevdiklerimizi

• Herzaman doğruyu söyle..Ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın

• ALLAHIN SANA VERECEGİ EN BÜYÜK CEZA MUTLULUK OLSUN AGLAMAK İSTE FAKAT GÖZYAŞLARIN İÇİNE AKSIN

• aşkımın suya düşüceğini bilseydim balık olurdum

• BİR ÖMÜRKİ ELLERİMİZDEN MASUMCA KAYIP GİDİYOR SEVDİKLERİMİZE BİLE YETMEDEN

• Anladim isi Sanat Allah'i aramakmis;Marifet bu gerisi yalniz çelik-çomakmis.

• başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman...

• HAYAT BU INSAN HER ZAMAN GULMEZ SEVDA BU YUZYIL GECSEDE ÖLMEZ...

• o kalbinde taşıdığın şeyin sevgi olduğundan emin olmalı insanlar.haydi aç kalbini

• eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni ;beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim.

• "diyorlar ki çıkmazmış bu rüya...sen kimben kimmişim güya..."

• herzaman mutluluğun doruğundayken gülünmezbazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurumun kenarındayken bile gülümseyeceksin

• yüksek tepelerde hem kartala hem de yılana rastlanır...ama birisi oraya uçarak diğeri ise sürünerek gelmiştir...

• yokluğunda büyüttüm bu sevdayıbunu varlığına bağışlıyorum

• Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...

• ya hiç gelmeseydin..gelişinle zuhur etmeseydin içimde ya gitmeseydin yada giderken götürseydin içimdeki seni de

• Hayat yaşandığı kadardır. Ötesi ya hatıralarda bir iz ya da hayallerde bir umuttur. Hüsranı ise bir tek yerde kabul edebilirim: O da yaşamaya olanak varken yaşayamamış olmaktır.

• Sevipte sevdiğine seni seviyorum diyememek ne kadar acıysa sevilipte sevildiğini bilmemek de o kadar acıdır.

Ey insan..! Edep nedir diye arar sorarsan eger; Bil ki edep ancak her edepsizin edepsizligine sabir ve tahammül gosterebilmektir.

Var olan her seyin yok olandan gelmesi imkansizdir.

Size ne yapacaginizi söyleyebilirler ama ne düshüneceginizi asla..!

• bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!!

• Kalbim seni unutucak kadar adi ise;Duygularım onu parçalayacak kadar ASİLDİR.

• senden başka hiçbirşeyi olmayan ben benden başka çok şeyi olan sana acıyorum...

• Seni sevmek acilarin en büyügü olsa gerekseni düsünürken gözyasi dökmek yasanabilecek en büyük sevinc demek.

• Bir serceydim sürüden ayrilmisgökyüzünde kaybolmusoysa bir kartalmis avlanmaya cikmis gelmis bula bula beni bulmus

• Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için yaşayanbirileri mutlaka vardır. • Bir insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini...

• yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum.niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum • Dünyada iki kör var;biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi göremeyen ben.

• DUYGULARINIZI BELLI ETMEKTEN ASLA OZUR DILEMEYIN BURADA GERCEKLER SIZDEN OZUR DILESIN

*HATIRLARMISIN!SEN DOGDUGUNDA SEN AGLARKEN HERKEZ GULUYORDU .OYLE BIR OMUR GECIRKI HERKEZ AGLASIN OLDUGUNDE SEN MUTLULUKLA GULUMSE.

*SEVEREK YASAMAK HAYATTAKI EN BUYUK MEYDAN OKUMADIR! KIERKEGANARD

• Ben Yalnizligimi Anladigim Zaman Caresiz Kaldim

• Seni benim kadar seven varsa sana benim kadar hasret kalsın

• insanın insana verebileceği en ölümsüz hediyedir sevgi

• unutmaki her seven adsız kahramandır insan sevebildiği kadar ve sevebildiği müddetçe insandır.

• Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm!!

• sana olan askımsagır bir ressamın krıstal bır yuzeye dusen gülün sesini cizdigi zaman bitecek

• insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım.

• Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız

• Dünyanın dörtbir yanında dostlarım var dostlar ki birkerecik selamımı almamışlar birkerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dörtbir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım

• Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak dönerse senindirDönmezse zatan hiçbirzaman senin olmamıştır.

• Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine
..:: DoN_JuAn::.. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla