Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 02-03-2007, 15:31   #1 (permalink)
¢üяüĸ Vi$né ~

¢üяüĸ Vi$né ~ - ait Avatar
¢üяüĸ Vi$né ~ - ICQ üzerinden Mesaj gönder ¢üяüĸ Vi$né ~ - AİM üzerinden Mesaj gönder ¢üяüĸ Vi$né ~ - MSN üzerinden Mesaj gönder ¢üяüĸ Vi$né ~ - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı umutsuz aşkk...Yinede dewam mı?

Umutsuz aşk kelimesi yeterli değil bu durum için...

Bir kadına aşık oldum Öylece karşımda duruyor
Elimi uzatsam dokunabilecek kadar yakın
Dokunduğumda ise kalbimi patlatabilecek kadar güçlü.

Hani derler ya ruh ikizi diye gözlerine bakar bakmaz
Gözbebeğimden beynime ordan en ücra uzuvlara dağılan bir heyecan dalgasıyla..

Peki bu mümkün mü??? Sadece bir kaç haftadır tanıdığı bir kadını böylesine sevebilir mi bir erkek? hemde zaten mevcut bi sevgilisi varken

Evet benim için her türlü fedakarlığı yapmışyapmaya hazır başka bi kadını severken nasıl olurda bu heyecan iliklerime kadar işler?

Sizce bu şerefsizlik mi? Aşşağılık bir durum mu? Yoksa insan doğası mı? Ben buna engel olamadım. Olabilirmiydim? Yada olsa bile içimde tutmalımıydım?

Hayır ben bunu yapamadım inandığım herşeye müthiş bir bencillikle ihanet ettim. İnsanlığımı tüm dürüstlük sadakat inanç erdemlerini hiçe saydım ve beni her bakışında 20000 volt akıma çarpılmış gibi çarpan kadına içimdeki rezilliği itiraf ettim BOL ALKOLLÜ bir gecede...

Sonuç:

Benim sahip olamadığım her türlü erdeme sahip olduğu için ben asla bu kadına sahip olamayacağım. Hayatında öyle büyük aşkla tutulduğu bir erkek var ki. Ben onun için Tibet yaylarından en nadir çiçekleri toplasam Anzer den en saf balı getirsem Roma'yı Prag'ı wien'i paris'i Ankara'yı onun için yaksam Dünyanın en güzel bestesini yapıp karşısında diz çökerek söylesem hiç düşünmeden ölüme gitsem yinede onun sadakatini kıramam. İnanın bu böyle.

Gayet kibar bir dille durumunu izah etti zarifliğinden ödün vermeyerek. Ama zaten bencil olan yürek durumuna aldırmadan şansını zorladı. Ve Zariflik yerini vatanını koruyan bir askerin inançlı tavırlarına döndü ve işgalciye gereken cevap verildi.

Bundan daha aşşağılık bi durum içine düşebilir mi bir insan. Peki anlaşıldı ama ben hiç bişey olmamış gibi vefakar sadık bahtsız eski sevgilimin yüzüne nasıl bakacağım elini utanmadan nasıl tutarım nasıl seni seviyorum kelimesi dudaktan çıkar? Zaten herşeyini yitirmiş bi karakter dahada alçalabilir mi?

Hayatımda hiç bir kadın bu kadar etkileyemedi beni. İnanın çok samimi sölüyorum Bekle dese hayatımın sonuna kadar beklerim o umut beni hergün ayakta tutar ama. Öyle bi durum yok aslada olmayacak. RAHATLIKLA SÖYLÜYORUM ONU DELİCESİNE SEVİYORUM. İçimden fışkıran ses bu saklamaya gerek duymuyorum. aşşağılıkta olsa bi insanım

2 Tercihim var

a-) Çantamı toplayıp şu dakika terki diyar (Ankara'yı terkedebilecek durumdayım) kalırsam uzunca bi süre onu göreceğim.

b-) Kalıp olanlar için özür dilerim. Yanılmışım aşk değil derim Unutalım derim
ve onu her gördüğümde için için 1 damla yaş dışarı değil içime damlar.

siz olsanız ne yapardınız lütfen cevap verirken uğrunda herşeyi yapabileceğiniz bir insanı düşünün öyleki... hayatınızda şimdiye kadar hiç yapmadığınız aldatma iğrençliğini size yaptırabilecek kadar yoğun bir duygu yaşadığınız bir insanı düşünün. Çek git demesi kolay olur belki ya sonrası yada kal unut ama nasılll....
¢üяüĸ Vi$né ~ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla