Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 09-06-2008, 18:31   #9 (permalink)
»GüĹümsé«

»GüĹümsé« - ait Avatar
Tanımlı Cevap: Türban MüsLüman Kadının KimLiğimidir?

Alıntı:
YaReMCiYa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben müslümanım... orucumu da tutarım kurbanımı da keserim... sadece bu değil çevremdeki herkese yardım ederim fakir olan ailelere erzak alıp veririm... zamanı gelince hac vazifemi de yerine getiririm Allah nasip ederse...

vakti gelince namaz da kılarım...

şimdi ben saçımı kapatmıyorum diye müslüman değil miyim ? var mı şart içinde saçınızı kapatın ? yok... oruç hac namaz....

Allahın emri dersiniz baş örtüsüne erkekler tahrik olmasın diye başınızı kapatırsınız ama geri kalan kısımlar açıkta... daracık kotlar daracık bluzler... neymiş ? modernizm miş güldürmeyin bizi... erkekler saçtan değil o daracık şeyler giyip belli ettiğiniz oranızdan buranızdan etkileniyor... bşy yapacaksanız doğru düzgün yapın... en azından ben başımı kapatmasam bile daracık şeyler de giymiyorum...

çok garip bir milletiz... o şekilde giyinip te kimlikli müslüman olacağıma her zaman yaptıklarımı yapıp Allah katında müslüman olurum daha iyi...

Bi kere ben müslümanım derken Elhamdulillah demeyi eksik etme bu bir...
yaptığın oruç kurban yardıma ihtiyacı olana yardım etmek gibi müslümanlık görevlerini sen sen ol ulu orta söyleme ki yaptıklarının kıymeti olsun bu iki...
Allah nasip eder inş. haccı eğer yürekten istiyorsan tabi...
üç; vakti gelince namaz diyorsun zamanı ne zamandır söylermisin? müslüman olarak namaz kılmaya 7 yaşından sonra başlaman gerektiğini biliyorsundur..? merak ettim senin zamanı dediğin yani kendi belirlediğin zaman ne zamandır?
Kuran-ı kerimi okudun mu hiç..? arapçasını değil mailini..? okursan eğer orda kadının ne kadar kapanması gerektiğini görürsün... Bu konuları konuşacaksanız lütfen önce biraz araştırma yapın...
Sana kimse kapan demiyor ama kapananlara saygı gösterin asla bi iki kendini bilmez örnek içinde hepsini suçlamaya kalkmayın kendinizi kötü duruma düşürürsünüz...!
»GüĹümsé« isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)