Konu
:
Türban MüsLüman Kadının KimLiğimidir?
Tekil Mesaj Gösterimi
09-06-2008, 18:31
#
9
(
permalink
)
»GüĹümsé«
Cevap: Türban MüsLüman Kadının KimLiğimidir?
Alıntı:
YaReMCiYa
´isimli üyeden Alıntı
ben müslümanım... orucumu da tutarım
kurbanımı da keserim... sadece bu değil
çevremdeki herkese yardım ederim
fakir olan ailelere erzak alıp veririm... zamanı gelince hac vazifemi de yerine getiririm Allah nasip ederse...
vakti gelince namaz da kılarım...
şimdi ben saçımı kapatmıyorum diye müslüman değil miyim ? var mı şart içinde saçınızı kapatın ? yok... oruç
hac
namaz....
Allahın emri dersiniz baş örtüsüne
erkekler tahrik olmasın diye başınızı kapatırsınız ama geri kalan kısımlar açıkta... daracık kotlar
daracık bluzler... neymiş ? modernizm miş
güldürmeyin bizi... erkekler saçtan değil o daracık şeyler giyip belli ettiğiniz oranızdan buranızdan etkileniyor... bşy yapacaksanız doğru düzgün yapın... en azından ben başımı kapatmasam bile daracık şeyler de giymiyorum...
çok garip bir milletiz... o şekilde giyinip te kimlikli müslüman olacağıma
her zaman yaptıklarımı yapıp Allah katında müslüman olurum daha iyi...
Bi kere ben müslümanım derken Elhamdulillah demeyi eksik etme bu bir...
yaptığın oruç
kurban
yardıma ihtiyacı olana yardım etmek gibi müslümanlık görevlerini sen sen ol ulu orta söyleme ki yaptıklarının kıymeti olsun bu iki...
Allah nasip eder inş. haccı eğer yürekten istiyorsan tabi...
üç; vakti gelince namaz diyorsun zamanı ne zamandır söylermisin? müslüman olarak namaz kılmaya 7 yaşından sonra başlaman gerektiğini biliyorsundur..? merak ettim senin zamanı dediğin yani kendi belirlediğin zaman ne zamandır?
Kuran-ı kerimi okudun mu hiç..? arapçasını değil mailini..? okursan eğer orda kadının ne kadar kapanması gerektiğini görürsün... Bu konuları konuşacaksanız lütfen önce biraz araştırma yapın...
Sana kimse kapan demiyor ama kapananlara saygı gösterin asla bi iki kendini bilmez örnek içinde hepsini suçlamaya kalkmayın kendinizi kötü duruma düşürürsünüz...!
»GüĹümsé«
Üyelere Açık Profil Bilgileri
»GüĹümsé« - Özel Mesaj gönder
»GüĹümsé« - Daha fazla mesajını bul