Konu: fotbol
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 17-05-2008, 17:58   #1 (permalink)
•FALCURTİ•

•FALCURTİ• - ait Avatar
•FALCURTİ• - ICQ üzerinden Mesaj gönder •FALCURTİ• - AİM üzerinden Mesaj gönder •FALCURTİ• - MSN üzerinden Mesaj gönder •FALCURTİ• - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to •FALCURTİ•
Tanımlı fotbol

futbolu severiz hepimiz ama futbolcular bizim gibi alışverişmerkezine gidemezler işte hakan şükür alışveriş merkezine gitmek istiyoo düşünüyo düşünüyo dışarı nasıl çıkabilirim diye aklına bi fikir geliyo kılık değiştirip alışveriş merkezine gidiyo alışverişini yapıyor tam çıkarken bir tane teyze ona şu lafı diyor şitt hakan naberr diee hakan eve gidiyo beni nerden tanıdı die düşünüyor sonra aradan 2 gün geçiyor hakan yine alışveriş merkezine gidiyor alışverişini yapıyor tam çıkarken yine teyze şitt hakan naber diyo hakan eve gidiyo bu sefer şöle diyo bi daha ki gittiğimde teyzeye sorucam kimsin die sonra hakan alışveriş merkezine gidiyor alışverişini yapıyor tan çıkarken teyze yine hakana şittt hakan naber dio hakan ''beni nerden tanıdın teyze dio'' teyzede şunu diyoo ''ne teyzesi ben volkan diyooo

Volkanda alsıverise cıkabilmek icin teyze kılıgana girio...
•FALCURTİ• isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla