Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 15-05-2008, 19:35   #6 (permalink)
sevdam_0047

sevdam_0047 - ait Avatar
Tanımlı Cevap: banlanmam olayı::

hım geldim simdii..... bu nickide banlayın bir zahmet....cunku arkadas takılmıyoo.. rica etiim nickinle girecem diye.. ok dedi.... sunu söliyimm.. ben kimseye art niyetle bakmadımm.... ben sadece yüregimden gecenleri söledimm... burdaki kızların cogu bacım kardesim giibi.... ve olede.... bizimde bacılarımız kardeslerimiz varrr....neyse hersey icin tesekkür ediyorumm.. forum umrumda degil demiştimmm ama beni o hale siz soktunuz.....artı lavabaliğime gelince.... ben böle buyudummm.... sıcak kanlıyımm...insanları seviyorumm.. hayatı seviyorumm... ben buyum işte kardesimm....isterseniz bu nickide banlayınn.. ha sunuda unutmadan söiyeyımm.. valaha forumu kac defa hacklemek istediler forumdaki bazı arkadaslarr.. onlarda cok sinirliydii.. serkan abim banlıyacaz dediler... sakın sakın öle bişiy yapmayın dedimm.. ve valaha türkiyenın en iyi hackırları idii... forumu basınıza yıkabilirlerdiiii... neysee yol göründü bana....olsun ya.. valaha cok sevdim burdaki bazı kardeslerimii.... ve hep sevecemdee... ara sıra ugrarım burayaa.... ama öle lavabili konusmam heheheh.. ses etmez gizlice takıpederim .....bazılarına simdilik elveda demek istiyorumm:

sıla
mutluluk melegi
siyah gül
erhan peri
muzur kedicig
onur
by facia
bicare gözde
expolit
cristıano
mustafam
formula kardesim
yagmur gülü
rüya güzeli
alper

hakkınız varsa helal olsunn.... ben helal ediyormm.. istemeeyerekte sizi kırmıs olabilirimm....simdilik byeeee
sevdam_0047 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)