14-05-2008, 13:17
|
#1 (permalink)
|
|
|
banlanmam olayı::
evet arkadaslarım kardeslerim bu konuyu niye actım...banlandım niye banlandın diye diyecekseniz cok komik gerckten .... kızlarla cok lavabaliymişim ... hihihihhihi cok cok komikk.. forumu girdiğimde bunu okudugumda hep gülüyodum suan da gülüyorumm... inan forum hicte umrumda degil bunu herkez bilsinn.. ben burda sevgiyi dostlugu kardesliği gördüm ... ondan aranızda oluyodumm.. ama bakıyorumda kardeslerimle dostlarımla beni ayırmaya calısan birileri varr.. onları kınıyorum siddetle.... kınıyorumm....aslında takılmayacaktım buraya ama kardeslerimin dostlarımın yogun istegi üzerine yıne burda olacamm...olmaya devam edecemm... beni onlardan biraz ayırırısınız....soliyeyım bunu.. serkanda kolay lokma degil hatırlatayım bunu....kardeslerimle aynı sekilde muhattab olacam kim ne yaparsa yapsınn....artı kızlarla cok lavabaliymişimm....ya sadece gülüyom gülüyom hehehe....ben buyum arkadaslar....bana bir adım gelen ben 10 adım giderim hatırlatayım bunu.... artı kardeslerime arkadaslarıma(kız) hicbir art niyetım yok olmazda.. eger olursa allah canımı alsınn.. benim bir sevdiğim varr.. onuda cok seviyorumm...hic kimseye yan gözle bakmadım bakmam da.... allah yazdıysa bozsunn.... neyse umarım derdimi anlatmısımdırr.. benide banlıyan arkadasım anlamıstırr.... saygılarımla....    :qwe r:
|
|
|