Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 06-05-2008, 22:11   #65 (permalink)
disђi sђєyταη

disђi sђєyταη - ait Avatar
disђi sђєyταη - ICQ üzerinden Mesaj gönder disђi sђєyταη - AİM üzerinden Mesaj gönder disђi sђєyταη - MSN üzerinden Mesaj gönder disђi sђєyταη - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı

Alıntı:
Daηgeяous´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Az önceki mesajımı görmemezlikten gelin

--

Konunun başlığını ilk gördüğümde çok şaşırdım Aşkın resmini mi paylaşmış dedim :S

Bir baktım da gerçekten paylaşmış rüyamı görüyorum dedim ama gerçekmiş
Nasıl bir gaz vermişler de paylaşmış hayret
Gazı veren arkadaşı öncelikle tebrik ediyorum / Sanırım gaz veren Musty Helal olsun sana
Peki niye konuyu Aşkın açmamış Neyse ;

Resim hakkındaki yorumuma geçiyorum

• Resim gerçekten çok güzel yapılmış kaliteli bir resim
  • Resime kendi imzasını bile atmış ( Çalınmasın diyedir büyük bir ihtimalle ) Her ressam resmini bitirdiğinde kendi imzasını atar .. Burada da öyle olmuş gibi
  • Resimdeki şahız ( Melek olan ) Gerçekten güzel hoş ve tatlı bir kızmış
  • Allah'tan ona mutluluklar diliyoruz ömür boyu mutlu ol
  • Resime bakınca diğer paylaşılan resimlerden bir farklılık görüyorum . Çünkü daha önce resimlerini paylaşan sarışın biri olmadı Bu forumda ilk gördüğüm sarı sensin
    Yani seni buna benzetebiliriz --> ( Civciv )
  • Neden tek resimli bir konu -- Forum kurallarını hatırlatmaktan kaçınmayalım '' Tek resimli konu açmak yasak ''
  • Resime bakmaktan başım ağırdı güzellere pek fazla bakamıyorum da
  • Neyse yeter bu kadar en nefret ettiğim klasik söz ( Tekrar )
Allah Sevdiklerine bağışlasın Mutlu noeller

soruLarına tek tek cvp verecem

bırıncısı evet reSmımı koymazdım . . cunku msnde bıLe zarzor GorurSunuz . .sevmem kendımı Gostermeyı nazar deGer cırkınLıGıme
ıkıncısı musty'e actırdım canım oyle ıstedı

ucuncusu evet herkesten farklı sarı ama doGaL boyama deıL onuda dıpnot olarak deyım dedım

dorduncusu evet resıme efect verıldı ısmım yazıldı calınmasın dıe yada calınırda benı baskaları ben yapmasın dıe ( kotu cumle oldu kabul edıorum ) neysem

besıncısı o cıvcıvde ne ole

altıncısı evet Gaza Geldım baktım herkes acıyor
benım ne eksıGım var dıye dusundum
fazlam bıle var cırkınLıGım
yedıncısı
Guzele bakmak sevaptır ahmetcım
basın nasıl aGrıor anlamadım
sekızıncısı ıste

tek resımde olsa bın resme mılyon resme bedeeel hıııhhh

tsk ederım Guzel yorumun ıcın

Alıntı:
onur12'´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
resmin süperrr güzel çıkmışsssın hemsom... Tüm duaların kabul olsun..hep mutlu olasın inşallah.amin. Bide hani diyonya ben seni dahaönce gördüm herhalde şimdi fotonu gördüm ben seni ilkkez görüyom. demekki daha önce görmemişiz birbirimizi küçüklük fotonu koy dedim büyüklük fotonu koydun. şaka şaka sonunda koydun fotonu dinledin sözümü afferim Allah ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın vs vs vs. amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........

cooook tsk eDerım hemsomm
hı o zmn tmm tanısmıyoruzdur sen benı sımdı GorduGune Gore
ya dedım cırkın Gorsunler
Hep Guzel Guzel olmuor dıe dusundum
tekrar saol

Konu -BAŞŞAD- tarafından (06-05-2008 Saat 22:16 ) de değiştirilmiştir..
disђi sђєyταη isimli üye çevrimiçidir (Online)