Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 06-03-2008, 09:11   #335 (permalink)
яüуα_güzєℓι

яüуα_güzєℓι - ait Avatar
Tanımlı Cevap: işteeeee RÜYA_GÜZELİİİİİİ

Alıntı:
onur01´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben inanmıyom bu kızın bu olduğuna başka fotoğrafları niye yok ozaman olsa onlarıda katardı yani konuya bayağı bi mesaj yazılmış ya ondan böyle diyorum ama olabilirde belki

Arkadaşım emin olmadan konuşmazsan sevinirim !! ne demek başka fotografları neden yok!! bütün fotoğraf albümümü buraya taşıyacak halim yokya!! 1 resim koyarak konu açan arkadaşlarda var ne yani herkesmi kendisi dışında başka kişilerin resmini koyuyo buraya!! yorumun için teşekkür ederim ne diyim seni inandırmak zorunda değilim ister inan ister inanma!!!

Alıntı:
mavis_mavis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya alah güzelliği vermiş insallah aynen o ic güzelliğiniiiide vermiştiir...ve buna inannıyorummmmm ic güzelliğinide vermiş.....yüzü kadar yüregide güzellll..ne diiyim kii allah sahibine bagıslasınn......
teşekkür ederim serkan bu güzel yorumun için amin hepimizi inşallah

Alıntı:
sHeN_sHaK_rOcK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gusellll ılkı daha guselll
teşekkür ettimm saol

Alıntı:
güℓ_güzєℓι´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neDen inanmıyorsun fotonun arkaDaşımıza ait Olduğuna çok merak ettim doğrusu...emin oLmadan konuşmayaLım..yorumunu benCe kenDine sakLa aksini iDDaa eDebiLeceğin bi durum varsa tamam aksi takirDe düşünceni kenDine sakLamanı rica eDiyorum..gerçekte fotoğraf sahibiyse kaLp kırıyor oLabiLirsin..
forumLa iLgiLi merak ettikLerini forumun kuLLanımınDan öğrenebiLirsin..yardımcı oLacak konuyu buLamazsan oraya soruyu yöneLtebiLeceğin bir konu açabiLirsin...
teşekkürr ederimm meleqim sen bitanesinnn
яüуα_güzєℓι isimli üye çevrimiçidir (Online)