13-02-2008, 00:42
|
#107 (permalink)
|
|
Cevap: Formumuzda Uyari Alanlar
Alıntı:
moruk1963´isimli üyeden Alıntı
beyefendi 12-13 yaşında bir çocuğa evlat olarak görüp evladım demek mi saygısızlık soruyorum size şimdi.o uyarının hiçbir önemi yok benim için EVLAT kelimesi gayet hoş bir kelime neyse yaşını başını almış birisiniz yorumunuzdan o görünüyor.Size bırakıyorum
|
beyefendi dikkat ederseniz...konuya ilişkin herhangi bir yorumum olmadı....!!! sanırım diye başladım metine...!! kişisel görüşümü belirtmedim.....!! ama şu an belirtiyorum....!!! forumuzda bulunan bir üyenin sizin iyi niyetle yazmış olduğunuz evlat kelimenizi sizin ifade etmek istediğiniz şekilde anlamaya herhangi bir mecburiyeti yok....!! olamazda.....bir diğer hususta yetkili konumda bulunan arkadaşlar herhangi bir konuda saygısızlık yapıldığını gördüklerinde uyarı cezası vermekte özgürdürler....!!! takdir edersinizki forumda bulunan yetkili arkadaşlar/kardeşlerim forumun düzenini korumakla yükümlüler....akıl yaşta değil başta olur sözünü size hatırlatmak isterim.....mesajınızda belirtmişsiniz....hiçbir önemi yok diye.....verilen bu uyarı cezasının....peki sakıncası yoksa sorabilirmiyim...neden bu akşam bu konuyu irdeleme gereği duydunuz.? uyarı cezası verildiğinden bugüne bir hayli zaman geçmiş....yoksa size 12-13 yaşında bir yetkili kardeşimin sizin iyi niyetle belirtmiş olduğunuz evlat kelimesini sizin anlatmak istediğiniz tarzda anlamayıp kendisine yapılan saygısızlık olarak görüp size uyarı cesazı vermiş olmasımı rahatsız etti....? lütfen konuyu büyütmeyin...sizden kişisel ricam bu...bu güne kadar forumda uyarı cezası almış bir üyenin ceza günü dolmadan cezasının silindiği olmamıştır...olmayacakta....haksız verilen cezaları ben zaten denetliyorum....gerekeni yapıyorum....
|
|
|