01-02-2008, 18:19
|
#18 (permalink)
|
|
|
Cevap: türban yasası kabul edilirse......
Alıntı:
moruk1963´isimli üyeden Alıntı
o kulağına daha fazla küpe takmayı bilmezsen bildiklerin kalırsın ileri gidemezsin olduğun yerde sayıklarsın o kulağını biraz daha delik açtır o zaman. eğer öyle düşünüyorsan afganistanda iranda yaşayacak oranın rejimi tam sana göre ama burda asla olmadı olamayacakta dinle devlet işleri birbirine karışır mı akıl var mantık var
|
kulağıma küpe olacak o kadar önemli $eyler varken bunları kulağıma takmam ßile..ßu konuda yine ßildiğimi okurum abicim dinime gayet bağımlı ßi insanım şükürler olsun ki ...suan gündemde olduğu için tartışıyorum deyse ßeni bağlamaz kimseninn kıyafeti ne kadar komik ya tartışılacak herşey ßitti kıyafetleri tartışıyoruz...Türküm dinim islam neden okuyamıyorum eşarbımla onu acıkla sen ßana rejimi değil!!!...elin gavuru haç takıp giriyor derse...ona laf yok ßuarada çarsafa v.b sonuna kadar karşııyım kacıncı y.y.da yasıyoruz...LAİK kalması taraftarıyım elbette..afganistandan neden okuyum kendi ülkem dururken orda egitim alacagıma kendi ülkemde cahil kalmayı tercih ederim!!!
|
|
|