Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 21-01-2008, 20:32   #6 (permalink)
-MoonLight-

-MoonLight- - ait Avatar
Tanımlı Cevap: Türk ünlülerin ve yabancı ünlülerin Michael Jackson hakkında dedikleri

Alıntı:
Tann´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
MADONNA: Ben Michael Jackson'ı çok seviyorum. Aşağı yukarı bundan birkaç yıl önce onunla ¤¤¤¤ yapmıştık. Hiç de öyle anlatıldığı gibi değildi. Ancak sırrımızı bugüne kadar sadece o yatak biliyordu. (1996 yılında verdiği bir demeçten)

Warner Brothers yaşlı erkeklerden oluşan bir hiyerarşi ve şovenist bir çalışma ortamı. Orada küçük ¤¤¤¤i kız muamelesi yapılıyor bana. Bunun yanlış olduğunu onlara kanıtlamak zorundayım. Yani hem hayranlarıma hem de plak şirketime kendimi kanıtlamalıyım. Bu yalnızca kadınların başına gelir. Prince ya da Michael Jackson'ın böyle bir sorun yaşadığını sanmam.

İki disko kaydım başarılı olduktan sonra menajer aramaya başladım. Ve şöyle dedim: Müzik endüstrisindeki en başarılı kişi kim? Michael Jackson'ın menajerini istiyorum.

Okuduklarınızla ilgili temkinli olmak zorundasınız hiçbirşey göründüğü gibi değildir. Henüz "Living With Michael Jackson" belgeselini görmedim ancak Martin Bashir'in bir dostluğu kendi çıkarlarına uygun olarak kullanmasını doğru bulmuyorum. Herkesin önünde bir insanı şahsi menfaatiniz için aşağılamak bir gün gelir size geri döner. Sizi temin ederim ki tüm bu insanlar pişman olacaklar.

b aak senn sevişmişlerr madonna ile moon güzel çalışma

Gözünüz sadece bunu mu görür .. Olamaz mı yaf .. Zamanında çocuklara taciz ettiği söylenmişti onun yalan olduğunu söylemek istemiş Madonna ..

Diğerlerini de okusana yaf

Saol yorumun için

-MoonLight- isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla