Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 05-01-2008, 12:40   #22 (permalink)
Ömerbey

Ömerbey - ait Avatar
Tanımlı Cevap: (=..Günün Komedisi..=)

Alıntı:
masseur´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eıwallh abıcım ama ben paramı dengelı harcamasını bılırım o sewıyey gelmesınede musade etmem ben 1.5 bodygart lık yaptım bu ortamı bu sekılde benden ıyı bılen bırısı olmaz anlatabıldımmı bız ıctıkmı azımıza damak tadımıza ıcerız o gunde bı arkadas kurbanı oldum sadece yoksa o olaya bıle musade etmezdı al paranı derdım bırakır gıderdım ama olcak ya ıllakı o gunde o mekana parasız gıtmedım paramı emanet bıraktıgım arkadasım o ortamdan gıttı ondan parayı almakta aklıma gelmezdı cunku okadar sıskın bı hesabın olcagınıda bılemezdım.allaha sukur cewremız capımızdan genıstır hazırlıksızdık belkıde ama bu bana ders oldu bıdaha aynı hataya dusmem senın dedıyınıde o sekılde yapanlar dusunsun benı aşar bende trplatformda kı arkadaslara basarılar dılerım saygılarımla uzatmayalım konuyu sadece bı anı olarakta kaldı bende
Tamam kardeş alıngan olma o kadar,dediğim gibi kazandığın parayı nerede nasıl harcayacağına sen karar verirsin ben ona karışamam,ama senin başına gelen güzel bir anı olarak kalsın ama yinede her türlü durumda gerekli tedbirimizi almamız lazım,ben 20 yıldır araba sürüyorum ehliyeti 18 yaşında aldım 17 senelik ehliyetim var,geçenlerde benim yiğenimle konuşuyordum ben bu güne kadar hiç kaza yapmadım ve kolay kolayda yapmam diye konuşuyordum,iki gün sonra bir taksiye arkadan çarptım suç yüzde yüz bendeydi ve taksicide Allahtan iyi bi adammışki pek bişey demedi 3 saat trafik polisini bekledik polis geldi tutanak tuttu ve adam trafik sigortamdan hasarını halletti,o gün anladımki hiçbir zaman bana bişey olmaz dememek lazım,insan başına geldiği zaman anlıyor,şimdi sen bunu yine kendi üzerine alma sakın maksat muhabbet olsun fikirlerimizi paylaşalım diye yazıyorum.
Ömerbey isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla