Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 05-01-2008, 00:24   #21 (permalink)
masseur

masseur - ait Avatar
masseur - MSN üzerinden Mesaj gönder masseur - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı Cevap: (=..Günün Komedisi..=)

Alıntı:
Ömerbey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yok kardeş ben sana bişey demiyorum yanlış anlama kazanıyosan istediğin gibi yersin haklısın sana kimse karışamaz benim söylediklerim evinin ekmek parasını içkiye harcıyanlar ve tutarsız harcayanlar benim bi arkadaşım bu tür bi yerde çalışmıştı,10 sene önce tek bir kişiden 1000 ytl hesap alıyorlarmış adamın parası çıkışmadığı zaman evine yada işyerine kadar gidip kalanını alıyorlarmış,ben sadece ikaz etmek istedim bugün 80 ytl hesap gelir yarın bi bakmışsın bu hesap 800 olmuş adamlar bu sefer bulaşık yıkatarak ödetmezler hesabı,sana ve tr platform üyelerine hayatta başarılar dilerim.
eıwallh abıcım ama ben paramı dengelı harcamasını bılırım o sewıyey gelmesınede musade etmem ben 1.5 bodygart lık yaptım bu ortamı bu sekılde benden ıyı bılen bırısı olmaz anlatabıldımmı bız ıctıkmı azımıza damak tadımıza ıcerız o gunde bı arkadas kurbanı oldum sadece yoksa o olaya bıle musade etmezdı al paranı derdım bırakır gıderdım ama olcak ya ıllakı o gunde o mekana parasız gıtmedım paramı emanet bıraktıgım arkadasım o ortamdan gıttı ondan parayı almakta aklıma gelmezdı cunku okadar sıskın bı hesabın olcagınıda bılemezdım.allaha sukur cewremız capımızdan genıstır hazırlıksızdık belkıde ama bu bana ders oldu bıdaha aynı hataya dusmem senın dedıyınıde o sekılde yapanlar dusunsun benı aşar bende trplatformda kı arkadaslara basarılar dılerım saygılarımla uzatmayalım konuyu sadece bı anı olarakta kaldı bende
masseur isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla