Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-01-2008, 21:04   #18 (permalink)
masseur

masseur - ait Avatar
masseur - MSN üzerinden Mesaj gönder masseur - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Director Cevap: (=..Günün Komedisi..=)

Alıntı:
Ömerbey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İçki bütün kötülüklerin anasıdır,siz daha gençsiniz bakın en basitinden başınıza gelene ben size buradan daha bir sürü örnek verebilirim,arkadaşını bıçaklayanmı diyim sarhoşken araba kullanıp kaza yapanmı diyim,size 80 ytl hesap gelmiş bir arkadaşımın anlattığına göre 1500 ytl hesap ödeyenler var,içtikleride 6-7 bira 3-4 şampanya ama hiç acımıyorum,millet yiyecek ekmek bulamıyor insanlar içkiye para veriyorlar yanlış anlama senin için demiyorum siz yine hesabını yapmışsınız,size bir haber daha güneydoğuda 5 yaşında bir çocuk ölmüş sebebi nedir sizce doktorlar araştırmış,sadece sırf ekmek bulup yediği için bağırsakları bir müddet sonra kurumuş ve çocukta malesef ölmüş ve cennete yükselmiş,şu an Amerika da Almanya da ve bir çok batı ülkesinde içkiyi bıraktırmak için çalışan binlerce dernek var,şimdi içinizden bazıları bu yazıma belki gülüp geçebilir,ama ben kimsenin içki yüzünden zarar görmesini istemem.
walla abıcım eıwallah bızı dusunup bı kac sey yazmısın.sana bısı dıyım ben senenın 365 gunu dolu dolu calısan bırısıyım ızın fln pek bılmem sımdı benım aslında bole alıskanlıklarımda yoktur sonucta sporcu bı ınsanım we ıckı bana yaramaz bızım yaptıgımız sadece ayda yılda bı eylence.eyerkı calısıyosam paramı anlımın son damla terıne warasıya kadar hakkıyla kazanıyosam kımse kusra bakmasın eylenırım ama yardımıda kımseden esırgemem.mıllet aclıktan kırılıyo dıye kendımıde yasa bogamam.allaha cok sukur olsun elım ayagım tutuyo calısır kazanırım hem yardım ederım ıhtıyacı olana hemde eger kı kendı emeyımsede hıc gozunun yasına bakmadan catırr catırr yerım.allah u teala herkeze aynı yeteneyı wermıs aynı ozellıklerı wermıs.ben bu yeteneklerı we ozellıklerımı kullanmasını bılen bı ınsanım kullamayanlar ıse kendı derdıne yansın dıyorum ya her kez esıt yaratılmıstır umarım bunu senden benden baska anlayanlarda anla.ama yınede saol bı abı gıbı bı kac seyde olsa genclıgı dusunup yazmısın allh razı olsun ama dedıyım gıbı yanı herkeze hayırlı geceler ıyı eylenceler....
masseur isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla