Konu
:
bi önerim var
Tekil Mesaj Gösterimi
03-01-2008, 19:57
#
2
(
permalink
)
-BAŞŞAD-
Cevap: bi önerim var
Alıntı:
cimbomlu52
´isimli üyeden Alıntı
foruma üye oldugumdan bu yana gözüme çarpan ilk şey görüntü kirliligi bu da demek oluyorku konu açan arkadaşların bir resim için bir fıkra için sürekli konu açmaları.
yetkili arkadaşlara benim önerim şayet dikkate alırlarsa bu resim ve fıkralara sayı şartı getirilmeli yani önrek veriyorum üç kuralı konulsun üç resimden ve fıkradan aşağı konu açanların konuları kilitlensin.böylece daha güzel bir hal alır diye düşünüyorum
öneriniz tarafımca okunup değerlendirildi...öneri içerisinde bir resim
bir fıkra ifadesi kullanmışsınız unutmayınızki bir resim çok şey ifade eder...bir fıkra anlayana çok şey ifade eder....dünya üzerindeki diğer tüm forumlarda olduğu gibi bizim forumumuzdada hiç bir üyemize sizin önerinizde yer alan teklif gibi bir yaptırımda bulunamayız....üyelerimizin ama resim olsun ama 1 fıkra olsun konu açma özgürlüklerini ellerinden alamayızki bilindiği üzere forumumuz bilgi paylaşımı forumudur bu resim olur fıkra olur sonuç itibari ile forum kurallarımıza uymak koşulu ile üyelerimiz diledikleri konuyu açabilirler.....öneriniz için teşekkür eder forumumuz ile ilgili dilek
şikayet ve isteklerinizi bize bildirmeye devam etmeniz dileği ile....iyi sohbetler.....
-BAŞŞAD-
Üyelere Açık Profil Bilgileri
-BAŞŞAD- - Özel Mesaj gönder
-BAŞŞAD-´nin Web Sitesini ziyaret edin
-BAŞŞAD- - Daha fazla mesajını bul