Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-01-2008, 10:18   #17 (permalink)
Ömerbey
Foruma Yavaş Yavaş Uyum Sağlamaya Başladı

Ömerbey - ait Avatar

Bilgiler
Konular: 4
Ruh Hali:
İtibar
Tecrübe Puanı: 4
Saygınlık Puanı: 150
Saygınlık Derecesi : Ömerbey has a spectacular aura aboutÖmerbey has a spectacular aura about
Tanımlı Cevap: (=..Günün Komedisi..=)

Alıntı:
masseur´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
guzelmıs ama benım basıma gelen pısmıs tawugun basına gelmezdı arkadaslar yok bole bı rezıllık......yıl bası gecesı 4 arkadas antalyada basta bı yere takıldık sonra antalyanın en saglam dısco suna gıttık gırıste 30 ytl werdık daldık ıcerı.bıze bırer tıcket werdıler kı bızde sanıyoz bu bılete bırer ıckı bedawa neyse ıckılerı soledık ıkı arkadas gıttıler bız ıcerde ıkı kısı kaldık.ıcersı hınca hınc dolu malum yılbası gecesı...bızım paralarda gıden ıkı arkadastaydı onlar gıttı bız bırer daha soledık neyse kapanma waktı geldı sabaha karsı gıdıcez hesap ıstedık ıkı bırayı werebılcek kadar para war ustumuzde....hesabı ıstedık..hesap 80 ytl uf dedım ıcımden mahwolduk battık dedım burdan cıkamayız bız.hafıften kafalarda cakır ıyıyız yanı neyse onla konus bunla konus oranın yetkılısı geldı en son dedı sorun ne beyler yanında ıkı tane eskı meslektasım badyguard war.anlattık durumu ızah ettık.adam dedı parayı getırcek kımse yok mu?bız dedık yok adam dedı yapcak bısı yok burdasınız para gelesıye kadar.ıyı dedık bekledık 15-20 dk.sonra geldı anlasıldı dedı olmıcak bu ıs bole hadı beyler dedı bulasıkların basına aha dedım gıttı karızma yandık.sonra gectık bız bara bulasıklara bı gırdık tahmını bı 100 kadar bardak yıkattılar bıze ama bızde bı yıkıyoz ole yalap şap 15 dakıkada bıttı.adam dedı gıdın artık hadı dururmuyuz topukkk.ıste mıllet arkadasınızı ıyı secın benım gıbı arkadas kurbanı olmayın

İçki bütün kötülüklerin anasıdır,siz daha gençsiniz bakın en basitinden başınıza gelene ben size buradan daha bir sürü örnek verebilirim,arkadaşını bıçaklayanmı diyim sarhoşken araba kullanıp kaza yapanmı diyim,size 80 ytl hesap gelmiş bir arkadaşımın anlattığına göre 1500 ytl hesap ödeyenler var,içtikleride 6-7 bira 3-4 şampanya ama hiç acımıyorum,millet yiyecek ekmek bulamıyor insanlar içkiye para veriyorlar yanlış anlama senin için demiyorum siz yine hesabını yapmışsınız,size bir haber daha güneydoğuda 5 yaşında bir çocuk ölmüş sebebi nedir sizce doktorlar araştırmış,sadece sırf ekmek bulup yediği için bağırsakları bir müddet sonra kurumuş ve çocukta malesef ölmüş ve cennete yükselmiş,şu an Amerika da Almanya da ve bir çok batı ülkesinde içkiyi bıraktırmak için çalışan binlerce dernek var,şimdi içinizden bazıları bu yazıma belki gülüp geçebilir,ama ben kimsenin içki yüzünden zarar görmesini istemem.
Ömerbey isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla