Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 14-12-2007, 22:32   #36 (permalink)
*-σgüη-*

*-σgüη-* - ait Avatar
*-σgüη-* - MSN üzerinden Mesaj gönder
Icon24 Cevap: Bir Kadın İçin En Güzel Cümle!

Eşcinsel

Bir escinsel spor arabasiyla yolda giderken bir kavsaga gelir. Karsi yoldan hizla gelmekte olan bir kamyon arabasina carpar carpmakla da kalmaz arabanin on kismini tamamen parcalar. Escinsel arabadan iner ve sinirli bir bicimde kamyon soforune cikisir:
-Arabami mahvettin farkinda misin senin sucun. Bunu odeyeceksin.
Kamyon soforu umursamaz bicimde yanit verir:
-S**imi ye
Escinsel yanitlar:
-Hayir hayir boyle tatli sozlerle beni kandiramazsin. Ben arabamin tamir parasini istiyorum.
---------
Yaşasın Adalet !!

Eski bir devirde İngiliz Fransız ve Türk arkadaşlar haremin camından içeriyi gözetlerken yakalanmışlar. Olayı öğrenen Padişah çok
sinirlenerek hepsinin mesleğine göre hadım edilmesine karar vermiş.
İngilize mesleğini sormuşlar;
-Terziyim...
-Kesin makasla
Fransıza sormuşlar;
-Oduncuyum...
-Kesin baltayla
Bu sırada Türk gülmekten katılıyormuş. Merakla sormuşlar;
-Ya neden gülüyorsun biraz sonra hadım olacaksın...
-Ben dondurmacıyım yalaya yalaya nasıl bitireceksiniz onu merak ediyorum
-----------
80 lik Dede

80 yasinda bir adam doktora gider. Doktor adamin sagligini sordugunda adam "harika 18 yasinda bir karim var ve hamile" der.

Doktor birkaç dakika düsündükten sonra adama döner ve "sana bir hikaye anlatacagim"demis.

"Avlanmaktan cok hoslanan bir adam varmis. Her gün tufegini alarak ava gidermis. Fakat bir gün dalginlikla yanina tüfek yerine şemsiyesini almis. Ormana gitmis.Agaclarin arasinda yürürken karsida bir geyik görmus. Hemen semsiyeyi çikarmis nisan almis ve...pat...geyik yere yigilmis. " Ihtiyar sasirmis ve doktora dönerek

"Olamaz...Baska birisi vurmus olmali" demis.

Doktor "KESiNLiKLE"
-----------
Sünnetçi

Sünettçinin biri her sünnet ettiğinden kestiği parçayı saklarmış hatıra olsun diye...
Gel zaman git zaman bu parçalar o kadar çoğalmış ki evde bir koli dolusu kupkuru meşin gibi parça...
Düşünmüş ne yapçam bunları diye... Atmaya da kıyamıyo hatırası var... En son bişey gelmiş aklına... Gitmiş bir ayakkabıcıya anlatmış durumu "bu parçalardan bana işe yarar bişey yap" demiş...
Ayakkabıcı "Yaw olurmu öle şey" demiş ama sünnetçinin ısrarlarına dayanamayıp "Peki peki... bir hafta sonra uğra" demiş...
Bir hafta sonra gitmiş bizimki... Ayakkabıcı "hazır senin şey al bakalım beğencen mi" demiş.
Sünnetçi bakmış bir CÜZDAN!...
"Yahu..." demiş "O kadar parçadan sadece bunu mu yapabildin?..."
"Çaktırma abi.." demiş ayakkabıcı
"Biraz okşayınca bavul oluyor!.."
----------
Bak Şu Kayseriliye

Oğlu kayseriliden para istiyor:
"Baba 500 bin lira verirmisin"
Kayserili baba :
"400bin mi dedin?...... naapçan lan 300 bini ......200 bin neyine yetmiyor..... al sana 100 bin yeter..."
ve çıkarıp kasadan bi 50 binlik verir....
Oğlu:
"eheh.. baba bana zaten 50 bin lazımdı..."
"Bak sen kerataya... demek sahte para vermesem kazıklayacaktın beni..."
------------
Doktor

Çekici bir genç kadın çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür.Bebeğe bakan doktor :
-Bu çocuk iyi gıda almıyor der ve kadana dönerek:
-Lütfen soyununuz diye rica eder.
Soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol ettikten sonra doktor :
-Düşündüğüm gibi hanımefendi der sizin hiç sütünüz yok.
Kadın :
-Tabi olmaz doktor bey der.Ben çocuğun teyzesiyim.
-------------
Jewish

Hitler üç esir yakalamış... Ingiliz Fransyz ve Yahudi.
"Size soru soracağım bilirseniz sizi bırakacağım" demis.
Ingilize sormus
"Titanik kac yılında battı ? Ingiliz hemen cevap vermiş "1912" diye
Hitler gondermis Ingilizi
Fransyza sormus bu kez
"Titanik'te kaç kisi öldü?" Fransız cevap vermis "1050". Tamam sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis.
Ve Yahudi'ye dönmüs; "Say lan isimlerini!"
------------
Hamileyim

Kadın doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasına müjdeyi verdi:
- Hamileyim!
Adam şaşkınlık içerisinde:
- İmkansız!.. Ben hep dikkat ederim...
Emin olmak için doktoru ziyaret etti:
- Anlayamıyorum doktor dikkat etmiştim.
- Bakın bayım... Bu araba kullanırken dikkat etmeye benzer. Siz dikkat edersiniz
ama başkası gelip çarpar!..
-------------
Piyango

Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve Las Vegas'in yolunu tutar... Ve inanilmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanir. Hemen otel yonetiminin kendisine tahsis ettigi kral dairesine cikar ve karisina telefon eder:
"Hayatim evde misin?"
"Evet kocacigim."
"Iyi. Hemen hazirlan o zaman. Cabuk bavulunu hazirla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandim." Kadin sevinc dolu bir ciglik atar
"Ayyyyyyyyyyy harikasin!! Hemen hazirlaniyorum.. Peki ama nereye?
Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?..."
Adam cevap verir:
"Umurumda degil. Sadece eve dondugumde coktan gitmis ol."
-------------
İş Görüşmesi

Adamin biri isbasvurusunda bulunmus. Gorusmeye cagirmisler; gorusme sonuna dogru ortalama bi tip olan adama yonetici sormus;
"Peki beklentilerin ne? seni ne tatmin eder?" Arkadas saymaya baslamis;
"Oncelikli olarak bir araba istiyorum ayrica su anda bulundugum dairenin kirasi biraz fazla onu da sirketin karsilamasi iyi olur maas olarak da 2000$ dan asagi calismam..."
yonetici dinler ve; "Biz sana son model bir Cherokee ve Tarabya'da bi villa verecegiz ayrica bizim bu pozisyonumuz icin planladigimiz maas 5000$'di" demis.
Bizim elemanin gozleri firlamis; "Saka yapiyorsunuz" demis.
Yonetici yapistirmis; "Önce siz baslattiniz..."
--------------
Genç Kız

Uzun bir sevişmeden sonra geç adam uzandı ve cebinden bir sigara çıkardı. Ateş aramaya başladı ama bulamıyordu. Kıza döndü ve ateş istedi.
Genç kız üst çekmecede kibrit olduğunu söyledi. Bunun üzerine genç adam Çekmeceyi
açti ve kibriti buldu. Kibrit kutusunun yanında başka bir adamın çerçeveli resmi vardı.
Genç adam tedricin sordu:
- "Bu adam kocan mi?"
- "Hayır aptal" dedi genç kız. Sırnaşarak..
- "O zaman erkek arkadaşın?"
- "Hiç de değil" dedi. Genç adam biraz sinirli
- "Peki kim bu adam o zaman?"
Genç kız usulca cevapladı :
- "O benim. Operasyondan önceki halim "
--------------
Kör Adam

Gözleri görmeyen bekar ve fakir Kayseriliye bir cin çıkagelmiş. Benden bir şey dile yerine getireceğim demiş. Kayserili düşünmüş gözlerini mi istesin zenginlik mi istesin evlenmek mi stesin. Sonunda cin'e 'oğlumu altınlarımı sayarken görmek istiyorum' demiş. alın yaa hepsini yolladım işte . bu fıkraları okuyup beğenmeyenin msn si hack lensin... beğenipte gülmeyenin anti-virüsü bozulsun...gülüpde +repp vermeyenin bilgisayarı çöksün
*-σgüη-* isimli üye çevrimiçidir (Online)