Barış Akarsu:
şarkıcısı

TV oyuncusu.
ve öğrenimini tamamladı. Lise öğrenimini sürdürürken Amasra Yelken Kulübü'nde profesyonel sporu ile ilgilenmeye başladı. ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlkokuldayken elinde blok flüt sokaklarda dolaştığını söyler. Ama müzikle asıl tanışması ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye

gitar ve mızıka ile olmuştur. Barış Akarsu

o dönemlerde dinlemeye başladığı 1970 ve ve grup ve sanatçılarından etkilendianimatör ve müzisyen olarak çalıştı. Ankara'da garsonluk

barmenlik ve müzisyenlik yaptı. Daha sonra gelerek dört yıl boyunca çeşitli barlarda

yerel televizyon ve radyolarda programlar yaptı. Bu dönemde ATV kanalında yayınlanan yarışmasına katıldı ve ayında yarışmayı birinci olarak tamamladı. Yarışmadan hemen sonrayerleşti ve müzik çalışmalarına burada devam etti. Yarışmanın sonuçlanmasından ilk albümünü çıkarmasına kadar geçen sürede Türkiye'nin değişik yerlerinde sayısı 200'ü geçen konserler verdi.
'te Seyhan Müzik'ten 'un yapımcılığı ile ilk albümüı piyasaya çıkardı. Bu albümden aynı yıl içerisinde "Islak Islak"

"Kimdir O"

"Amasra" ve "Mavi" parçalarına klip çekti. 'da ikinci albümü olan i piyasaya çıkardı.10 yeni ve 1 coverden oluşan albümde söz ve bestesi Akarsu'ya ait "Yeter Be" ve "Ben" adlı iki eserde bulunmaktadır. İkinci albümden; "Vurdum En Dibe Kadar" ve "Yaz Demedim" parçalarına klip çekildi yılında Star kanalında yayımlanmaya başlanan dizisinde başrollerden birini üstlendi. Bu dizinin ardından sevenleri tarafından "Alfonso Tarık" olarak anılmaya başlandı.
Barış Akarsu

yirmi sekizinci doğum günü olan akşamı saat 22:30 civarında

ilinin ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak (24) ve Nalan Kahraman (37) olay yerinde öldü.
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın.] Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu ise

beş günlük yoğun bakımın ardından günü saat 20:10 sularında hayatını kaybetti ancak ölümü 23:10 da açıklandı. Genç yaşta hayata veda eden Akarsu

Amasra'da toprağa verilmiştirMerhum sanatçının heykeli

tarafından yapılmaktadır. Bittiğinde yaklaşık 3 metre olacak olan bu heykel

Amasra'ya dikilecektir.
MEKANIN CENNET OLSUN
Herkezi Bekliyorum
ÜYELER
1.UğurYıldız
2.~JansHu~
3. *_Fırtına_*
4.hepsi manyağı
5. Barış Akarsu'm
6.FaLLen_AngeL
7.frtn_emrecan
8.harry12
9. .:watsonfer.:
10.kingnazim
11.mustafa888
12. ÇaĞLoŞ
13.gkhngoz
14.asi_fırtına000
15.fatboy
16.apolikas
17...::MUSTAFA::..
18.AGALAR
19.laf_ebesi
20.aliozant
21.$adrazam
22.YAKAMOZ104
23.olcay44
24.[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın.]
25.hulyam91
26.[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın.]
27. *selinay*
28.[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın.]
29. kovboy86
30. toxicsword62
31. monolog
32. fatos_fatos
33.Mikhail
34. nicksiz_rizeli
35. exman783
36.rings
37.[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın.]
38. ЯeyfeЯ
39. bloom1998
40. [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın.]
41. pinky
42. [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın.]
43. texas_55
44. nehir76
45. darkerhan
46. 1.delgado
Bu birlik Barış severleri toplamak için ve ben hemşehrim olduğu için açılmıştır