Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 22-11-2007, 12:26   #1 (permalink)
..::GeLSeYDiN::..

..::GeLSeYDiN::.. - ait Avatar
..::GeLSeYDiN::.. - ICQ üzerinden Mesaj gönder ..::GeLSeYDiN::.. - AİM üzerinden Mesaj gönder ..::GeLSeYDiN::.. - MSN üzerinden Mesaj gönder ..::GeLSeYDiN::.. - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı Avatar Istek!!

Evet ArkadasLar Olduqu gibi Awatar İstekLeriniz dewam ediyor (: awatarızı gönderin herşekil aksesuar yapılır.. uzun süre ilgilenemediğim içinde Özür DiLerim.. Hadi İstekler qelsin

1.arkadaslar avatar üzerinde yazı yazmak gibi bi sorununuz warsa eger paylasımı yapın ben yapmaya çalışıcam.. ayrıca jpg Formatlı olmasıda önemli deil. 1.caps

2.kendinize ait güzel bi hareketli awatarınız war fakat herkes çalıo dersenız aşagıda koydugum 2.caps da göründüğü gibi 'Cicief' (sızın werdıgınız nıcke veya yazı bağlı) koymamızda mümkündür..
birde ımza resımlerınızdekı yazıları desenli yapabılırız.. alttada göründükleri gibi..

Not: elımızden qeldıgınce yardımcı olmaya çalısıcam fakat sınavlar ßaşladı ne kadar girersem o kadar yardım : )

Konu ..::GeLSeYDiN::.. tarafından (18-03-2008 Saat 22:36 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: ewt arkadaslar ben qeldım aynen awatar isteğe dewam (:
..::GeLSeYDiN::.. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla