Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 13-11-2007, 09:10   #1 (permalink)
CĄЯîSMĄ
Ne Mutlu Türküm Diyene...!

CĄЯîSMĄ - ait Avatar

Bilgiler
Konular: 1471
Ruh Hali:
İtibar
Tecrübe Puanı: 1614338
Saygınlık Puanı: 80709137
Saygınlık Derecesi : CĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond repute
CĄЯîSMĄ - MSN üzerinden Mesaj gönder
Talking (=..Günün Komedisi..=)

Arkadaşlar biraz kendinizden bişiler yazın..hep komik yazı copy paste ile olmuyor..Bölümde hiç bir kişsel başlık yok Benımkıler saymayın

Bu topiğe gün içerisinde yaşadığınık komik anları yazın..bakalım görelim..kopalım ws ..

Hayatımızın vazgeçilmezi yollar..Başımıza neler geliyor neler..yolculuklarda yaşadıklarınız komik yada trajikomik olayları paylaşalım bakalım.. ws..

su anda aklıma ilk gelen gecen gun olan bişi:

altımda Range Rover Spor Jip war ışıklardayız..kapıları kilitlemek ıcın one dogru uzandım..o ara frenden kaymıs ayagım demek kapıyı kilitledim ama..kafa direksıyona carptı noluyo demeye kalmadan amcanın birinin panelvana toslamısız..gayet sogukkanlı ındık arabadan (bu arada M@vi de yanımda bilirkişi)ikimizde direk kendi arabamıza baktık baktık yok bişi sonra amcanın arabaya baktık onda da bişi yok biraz yozlu arabası rengi acılmış

ben:amca yok bişi ..bak

M@vi:evet yok bişi tozları silinmiş

amca:nasıl yok yaaaa...carptınız işte

ben:amca yok bişi..bak var mı

M@vi:yoook

ben:tamam gecmiş olsun

amca:

bindik ..gittik..ama hakkaten bişi yoktu..

CĄЯîSMĄ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla